Cantare de macara

Cantar macara LDN

Se utilizeaza la cantarirea sarcinilor grele si foarte grele. Permite atat cantarirea cat si transportul sarcinilor in acelasi timp. Capacitate de la 100 kg la 50 tone. Ecran cu leduri de 45 mm inaltime, cu vizibilitate ridicata. Poate fi acreditat sau neacreditat metrologic.

Cantar macara LKe

Se utilizeaza la cantarirea sarcinilor grele si foarte grele. Permite atat cantarirea cat si transportul sarcinilor in acelasi timp. Capacitate de la 500 kg la 100 tone. Ecran cu leduri de 50 mm inaltime, cu vizibilitate ridicata. Poate fi acreditat sau neacreditat metrologic.

Cantar macara turnatorie

Se utilizeaza la cantarirea sarcinilor grele si foarte grele. Permite atat cantarirea cat si transportul sarcinilor in acelasi timp. Capacitate de la 1 tona la 200 tone. Ecran cu leduri de 50 mm inaltime, cu vizibilitate ridicata. Este prevazut cu scut termic de protectie.

Cantar macara EWO

Se utilizeaza la cantarirea si transportul sarcinilor usoare. Capacitate de la 900 kg la 2 tone. Usor de transportat datorita greutatii reduse. Factor de siguranta 5:1. Clasa de protectie IP 54. Ecran cu leduri de 60 mm inaltime, cu vizibilitate ridicata.

Cantar macara MCWN

Se utilizeaza la cantarirea sarcinilor. Capacitate de la 1500 kg la 9,5 tone. Este prevazut cu cutie PVC de transport si depozitare. Este usor de transportat datorita greutatii reduse. Poate fi acreditat sau neacreditat metrologic.

Cantar macara MCW09

Se utilizeaza la cantarirea sarcinilor. Capacitate de la 3 tone la 50 tone. Este prevazut cu telecomanda inflarosu. Clasa de protectie IP 67. Ecran cu leduri de 40 mm inaltime, cu vizibilitate ridicata. Poate fi acreditat sau neacreditat metrologic.

Cantar macara MCWHU

Se utilizeaza la cantarirea sarcinilor grele. Permite atat cantarirea cat si transportul sarcinilor in acelasi timp. Capacitate de la 6 tone la 25 tone. Clasa de protectie IP 67. Ecran cu leduri de 40 mm inaltime. Poate fi acreditat sau neacreditat metrologic.

Cantar macara MCW

Capacitate de cantarire de la 300 kg la 1500kg. Poate fi folosit atat la interior cat si la exterior. Carcasa inox. Clasa de protectie IP 67. Sunt usor de transportat datorita dimensiunilor reduse. Poate fi acreditat sau neacreditat metrologic.

Cantar macara MCWX

Se utilizeaza la cantarirea sarcinilor in zone cu risc ridicat de explozie. Capacitate de cantarire de la 600 kg la 6 tone. Factor de protectie IP 65. Poate fi acreditat sau neacreditat metrologic.