Clesti de ridicare

Cleste ridicare TNMK

Se utilizeaza la ridicarea si transportul pe verticala a foilor de tabla si structurilor fara a marca, zgaria si deterioara suprafata materialului. Capacitate de la 500 kg pana la 3 tone. Deschidere de la 0 pana la 60 mm.

Cleste universal TSEU

Permite ridicarea, transportul si rotirea pe verticala a foilor de tabla si structurilor metalice din orice pozitie. Dotat cu o articulatie Capacitate de la 750 kg la 10 tone. Deschidere pana la 150mm. Greutate redusa si este usor de intretinut.

Cleste profile TSHPU

Pentru ridicarea, manipularea si transportul pe verticala a structurilor din profile (HP) din toate pozitiile. Capacitate de la 3 tone pana la 5 tone. Deschidere de pana la 45 mm. La cerere se pot confectiona si alte capacitati.

Cleste pentru foi inox

Pentru ridicarea si transportul pe verticala a foilor de tabla si structurilor din inox. Capacitate de ridicare la 750 kg pana la 7,5 tone. Deschidere de la 0 pana la 55 mm. Elementele care intra in contact cu sarcina sunt din inox.

Cleste ridicare TDH

Pentru ridicarea si transportul pe orizontala a foilor de tabla care se inconvoaie la ridicare. Se folosesc in perechi. Deschidere de la 0 până la 50 mm si capacitate de ridicare de la 1 tona la 6 tone.

Cleste ridicare FHX

Pentru ridicarea si transportul orizontal a foilor de tabla și a altor materiale care nu se incovoaie pe timpul transportului. Se folosesc numai in perechi. Deschidere de la o la 150mm. Capacitatea de lucru de la 1 tona la 25 tone.

Cleste ridicare THSK

Pentru ridicarea si transportul pe orizontala a stivelor, pachetelor și foilor de tabla groase. Se folosesc in perechi. Deschidere de la 3 la 420 mm. Cpacitatea de ridicare de la 1,5 tone la 9 tone pe pereche.

Cleste ridicare FHX-V

Se utilizeaza la ridicarea si transportul pe orizontala a foilor de tabla si a altor materiale nedeformabile. Se folosesc numai in perechi. Deschideri de la 0 la 60mm. Capacitate de la 1 tona la 6 tone pe pereche.