Componente elevatoare

Lanturi elevatoare

Lanturi durificate cu diametru de la 10 mm la 42 mm. Sunt confectionate conform DIN766, DIN764. Se livreaza in segmenti de 3, 5, 7, 9 si 11 zale.

Bride elevatoare

Bride elevatoare sunt ca si lanturile durificate. Permit cuplarea lanturilor cu cupele de elevatoare. Sunt prevazute cu piulite si placa distantiera.

Roti actionare fara dinti

Confectionate din oteluri speciale durificate. Sunt prevazute cu segmenti care pot fi usor schimbati. Diametru de la 400mm la 1600mm.

Roti actionare cu dinti

Confectionate din oteluri speciale durificate. Sunt prevazute cu segmenti care pot fi usor schimbati. Diametru de la 400mm la 1600mm.

Conectori elevatoare

Se folosesc pentru conectarea capetelor lanturilor lungi. Caractersiticile tehnice sunt identice cu lanturile aferente. Sunt usor de instalat si au durata de viata ca si lantul.

Cupe elevatoare

Sunt confectionate intr-o diversitate de modele si forme, atat conform DIN cat si conform cerintelor clientului. Pot fi prevazute cu prinderi pe spate sau din lateral.

Roti tensionare

Furnizate cu sau fara disc de ghidare, pentru toate tipurile de lanturi. Diametru de la 400m la 650mm. Rotile mici sunt dintr-o bucata iar cele mari asamblate prin sudura.

Bride speciale raclete

Sunt confectionate pentru toate tipurile de lanturi. Permit cuplarea segmentelor de lant cu paletele de razuire prin intermediul suruburilor si piulitelor. Diametru de la 10mm la 26mm.