Dinamometre forta

Dinamometru EDx

Se utilizeaza la masurarea fortelor de tensiune. Capacitate de la 1 tona la 250 tone. Poate fi prevazut cu comunicator radio cu afisaj. Unitate de masura: N, kg, livre.

Dinamometru EDjunior

Se utilizeaza la masurarea fortelor de tensiune precum si pentru cantarire. Capacitate de la 1 tona la 10 tone. Este prevazut cu chei de tachelaj. Unitate de masura: N, kg, livre.

Dinamometru AP

Este un dinamometru mecanic. Poate fi utilizat atat pentru masurare fortei de tensiune cat si pentru cantarire. Capacitate de la 500 kg la 20 tone. Unitate de masura: N, kg, livre.

Tensiometru cablu

Se utilizeaza la masurarea fortelor de tensiune din cablurile de tractiune de la diam. de 4mm la 32mm. Capacitate de la 1 tona la 12 tone. Poate fi prevazut cu bluetooth. Unitate de masura: N, kg, livre.

Dinamometru X-C

Se utilizeaza la masurarea fortelor de compresie. Capacitate de la 50 de kg la 10 tone. Este disponibil atat in kg cat si in livre.

Dinamometru U-force

Se utilizeaza la masurarea fortelor de compresie. Este o varianta slim. Capacitate de la 10 kg la 100 kg. Este disponibil atat in kg cat si in livre.

Dinamometru X-ST

Se utilizeaza la masurarea fortelor de tensiune. Capacitate de la 25 kg la 5000 kg. Poate fi livrat pentru masurare in kg sau livre.

Dinamometru X-PP

Se utilizeaza la masurarea fortelor de tensiune si compresie. Capacitate de la 50 kg la 100 kg. Poate fi livrat pentru masurare in kg sau livre.